ONLINE LES

Er was eens...

....een tijd dat ik alleen les gaf via rechtstreeks persoonlijk contact met mijn leerlingen. Ze kwamen bij mij in de praktijk of ik ging naar hen op school of bij hen thuis.

Maar toen kwam de Coronacrisis....

...en kon ik mijn leerlingen (tijdelijk) geen les meer geven!

Mijn leerlingen kregen geen begeleiding meer van mij en maar een beetje vanuit school. Dat is wat ze nou net niet konden hebben. Dus ben ik op zoek gegaan naar een goed werkend alternatief en ben me gaan verdiepen in de mogelijkheden via videoverbinding.

 

De mogelijkheid heb ik gevonden via het programma Zoom. Ik kan mijn leerlingen weer elke week 'zien' en kan ze online verder begeleiden.

Super fijn!

Heb jij het idee dat jouw kind ook wel wat extra begeleiding kan gebruiken bij zijn huiswerk? Neem dan contact met mij op. Ik kan zonder al te veel voorinformatie starten met de online huiswerkbegeleiding. Ben je op zoek naar hulp gericht op een specifiek leerprobleem, dan zal ik daarvoor extra onderzoek moeten doen. Dit gaat het beste wanneer jouw kind bij mij aan tafel zit. Na het onderzoek kunnen we dan starten met remedial teaching. De lessen kunnen dan eventueel online plaatsvinden, maar dat kunnen we allemaal bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.

Zie ik jullie binnenkort?

Best RT voor jou

Marcia van den Heuvel

bestrtvoorjou@gmail.com

KvK 69530750

BTW nummer NL143145812B01

Rogvelden 21

5685 JW Best

O6-55 34 27 68

 

Lid van de Landelijke Beroepsverening Remedial Teachers

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now