August 8, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

heerlijk, meer tijd voor je bedrijf!

October 2, 2017

 

Volop geniet ik van het feit dat ik heb besloten om dit schooljaar een dag minder te gaan werken op de basisschool waar ik als leerkracht van unit 2 (groep 3 en 4) de kinderen help. 

Ik verheug me nu elke maandag om een paar uur achter de computer te zitten. Ik ben zo druk bezig, dat ik mijn alarm op mijn telefoon heb gezet omdat ik anders vergeet om mijn eigen kinderen van school te halen voor de lunch...

Eindelijk kom ik nu toe aan het uitzoeken van de beste toets voor rekenen, eindelijk kan ik nu op mijn gemak een verslag afmaken, zonder het dat mijn kinderen beneden wachten op hun werkende mama (al komt dan nog wel eens op andere momenten voor...), eindelijk kan ik nu een dat interessante boek lezen wat er al zo lang ligt. Je weet maar half wat er allemaal te krijgen is in de wereld van het onderwijs aan toetsen, trainingen, cursussen, boeken enz. (...en dan heb ik het nog niet eens over alle ideeën die op Pinterest staan)!

En natuurlijk, niet te vergeten, wat je allemaal moet doen als ondernemer, want inmiddels hoor ik er met het aantal uren wat ik nu werk, echt bij!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Best RT voor jou

Marcia van den Heuvel -

                      van der Steen

bestrtvoorjou@gmail.com

KvK 69530750

Rogvelden 21

5685 JW Best

O6-55 34 27 68

 

Basisregistratie LBRT

163 559

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now