August 8, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

vakantie

August 8, 2018

Tijdens de vakantie neem ik altijd de tijd om zaken bij te werken en 'achterstallig' onderhoud te plegen. Denk hierbij aan de website up-to-date maken (ojee, ik moet er nieuwe foto's opzetten want mijn praktijkruimte heeft een make-over ondergaan...), een tarievenlijst en samenwerkingsovereenkomst (nee, die had ik nog niet...) maken, kostenoverzicht bijwerken, mailbox opruimen en ja, mezelf afvragen wat ik toch wil met Facebook en dit blog.... Ik doe er veel te weinig mee...zonde want ik beleef toch veel mooie momenten die ik niet deel met de buitenwereld...

Dus naast bovenstaande heb ik ook een lijstje met: goede voornemens zoals: nieuwe foto's op de website, meer activiteiten op Facebook en regelmatig een blog schrijven. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Best RT voor jou

Marcia van den Heuvel -

                      van der Steen

bestrtvoorjou@gmail.com

KvK 69530750

Rogvelden 21

5685 JW Best

O6-55 34 27 68

 

Basisregistratie LBRT

163 559

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now