top of page

vakantie


Tijdens de vakantie neem ik altijd de tijd om zaken bij te werken en 'achterstallig' onderhoud te plegen. Denk hierbij aan de website up-to-date maken (ojee, ik moet er nieuwe foto's opzetten want mijn praktijkruimte heeft een make-over ondergaan...), een tarievenlijst en samenwerkingsovereenkomst (nee, die had ik nog niet...) maken, kostenoverzicht bijwerken, mailbox opruimen en ja, mezelf afvragen wat ik toch wil met Facebook en dit blog.... Ik doe er veel te weinig mee...zonde want ik beleef toch veel mooie momenten die ik niet deel met de buitenwereld...

Dus naast bovenstaande heb ik ook een lijstje met: goede voornemens zoals: nieuwe foto's op de website, meer activiteiten op Facebook en regelmatig een blog schrijven.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page