WIE BEN IK

Mijn naam is Marcia van den Heuvel- van der Steen.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als leerkracht in verschillende groepen van de basisschool. Vanuit mijn ervaring zie ik dat kinderen moeite hebben om, op sommige gebieden, het tempo bij te houden.

 

Vaak zie je dat deze kinderen met wat extra, gerichte aandacht weer vooruit kunnen. Daarom ben ik, naast mijn parttime baan als leerkracht, een remedial teaching praktijk begonnen.

 

Ik help ouders die bezorgd zijn over hun kind op de basisschool en niet meer weten hoe het verder moet.

Ik ga op zoek naar de kern van het probleem om vervolgens een plan van aanpak te maken. Daarna voeren we het samen uit, het kind kan op het juiste niveau instappen en van daaruit weer verder groeien!

 

In het schooljaar 2019-2020 heb ik bij de Fontys de Masterclass Dyslexie gevolgd. Hiermee heb ik mijn kennis over dyslexie opgefrist en ben ik helemaal op de hoogte over de informatie rondom dyslexie.

Naast mijn opleiding docent basisonderwijs en remedial teacher heb ik een aantal cursussen gevolgd zoals:

  • coach Jungle Memory training (werkgeheugentraining)

  • coach Ik leer anders (beelddenken)

  • Reken Remedie specialist (rekenen)

Het logo is niet zomaar gekozen, maar heeft een achterliggende betekenis. De steel van de bloem staat symbool voor de ontwikkeling van het kind. Deze heeft een opgaande beweging, maar ook wel eens neerwaarts. Dankzij de ondersteuning vanuit ouders, de school, mijzelf en de inzet van het kind zelf, gaat de steel weer omhoog. De bloem staat symbool voor de bloei van een kind. De kleuren belichten de verschillende kwaliteiten, waardoor kinderen weer tot bloei komen!

Jouw kind bloeit op met de juiste aanpak!

Best RT voor jou

Marcia van den Heuvel

bestrtvoorjou@gmail.com

KvK 69530750

BTW nummer NL143145812B01

Rogvelden 21

5685 JW Best

O6-55 34 27 68

 

Lid van de Landelijke Beroepsverening Remedial Teachers

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now