top of page

Jouw kind bloeit op met de juiste aanpak!

  • bestrtvoorjou

heerlijk, meer tijd voor je bedrijf!


Volop geniet ik van het feit dat ik heb besloten om dit schooljaar een dag minder te gaan werken op de basisschool waar ik als leerkracht van unit 2 (groep 3 en 4) de kinderen help.

Ik verheug me nu elke maandag om een paar uur achter de computer te zitten. Ik ben zo druk bezig, dat ik mijn alarm op mijn telefoon heb gezet omdat ik anders vergeet om mijn eigen kinderen van school te halen voor de lunch...

Eindelijk kom ik nu toe aan het uitzoeken van de beste toets voor rekenen, eindelijk kan ik nu op mijn gemak een verslag afmaken, zonder het dat mijn kinderen beneden wachten op hun werkende mama (al komt dan nog wel eens op andere momenten voor...), eindelijk kan ik nu een dat interessante boek lezen wat er al zo lang ligt. Je weet maar half wat er allemaal te krijgen is in de wereld van het onderwijs aan toetsen, trainingen, cursussen, boeken enz. (...en dan heb ik het nog niet eens over alle ideeën die op Pinterest staan)!

En natuurlijk, niet te vergeten, wat je allemaal moet doen als ondernemer, want inmiddels hoor ik er met het aantal uren wat ik nu werk, echt bij!


72 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page