top of page

Jouw kind bloeit op met de juiste aanpak!

  • bestrtvoorjou

Ziek

Al veel te lang niets meer van me laten horen. Dat was niet zomaar. Helaas werd er in september 2020 bij mij borstkanker geconstateerd. Na een chemokuur en operatie kan ik nu een fase afsluiten.

Een rare tijd was het; natuurlijk waren er voor iedereen de coronabeperkingen en ondertussen had ik mijn agenda vol met afspraken in het ziekenhuis. Gelukkig kon ik de leerlingen die ik op dat moment had blijven lesgeven. Eerst fysiek met mondkapje om te zorgen dat ik zelf zo weinig mogelijk kans liep op het virus en in december tijdens de schoolsluiting stapte ik over op online lesgeven. Na de operatie heb ik een paar weken pauze gehad.

Helaas heb ik vanaf september geen nieuwe leerlingen aan kunnen nemen. Ik wist niet wat me te wachten stond en had genoeg aan mijzelf en de andere lopende zaken. Dat was wel enorm balen omdat ik ook op een school enkele leerlingen zou gaan begeleiden. Even een pas op de plaats dus...


Gelukkig zit nu het grootste deel van de behandeling erop en kunnen we weer meer in de toekomst gaan kijken.

Dat belooft wat hoor! Maar daarover vertel ik je in mijn volgende blog meer.....!


Mocht je zelf wel een helpende hand kunnen gebruiken bij het begeleiden van je kind, ken je iemand of willen jullie op school een paar extra handjes erbij om de leerlingen te ondersteunen? Laat me het weten!!


Tot gauw!

284 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page