top of page

Jouw kind bloeit op met de juiste aanpak!

  • bestrtvoorjou

Werkbezoek


Vandaag heb ik een bezoek gebracht aan het Kempenhorst College in Oirschot.

Het begon allemaal met een vraag van een ouder. Haar dochter krijgt bij mij remedial teaching. 'Wat zou jij adviseren voor onze dochter, basis in de Leertuin of een basis-kaderklas?" Poeh, dat was toch wel een heel specifieke vraag. Ik had al wel veel informatie opgedaan in de loop der jaren, maar uiteindelijk kon ik op deze vraag toch geen antwoord geven. Ik heb toen gebeld met de leerlingcoördinator basis/leertuin leerjaar 1 en 2. Hij heeft me een hoop informatie verteld en we hebben een afspraak gemaakt om een keer op school te komen kijken.

Nou dat was een heel goed plan! Ik heb ontzettend veel gezien en ik heb een heel goede indruk gekregen van de school. De Leertuin lijkt me een erg fijne plek voor de leerlingen! Ze werken in kleine klassen en er is veel begeleiding, dat is toch super! Overigens komt de rest van de school ook heel prettig over. De ruimtes zijn sfeervol maar toch praktisch ingericht en de praktijklokalen zien er heel goed uit! Een heel aantrekkelijke leerplek!


Ik denk echt dat er veel kinderen die het pittig hebben gehad op de basisschool, tot bloei kunnen komen in de Leertuin op Het Kempenhorst! Rust, aandacht, steun, vertrouwen, gelijkgestemden,... De basis voor ontwikkeling.


Ik heb weer veel bijgeleerd vandaag. Dank je wel voor de gastvrijheid!

63 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page